Alkulähteillä

Mistä se sitten lähti? 

Kaikki lähti alunperin siitä, että olen aina rakastanut kirjoittamista. Se on turvasatamani, rauhoittumisen ja rentoutumisen hetkeni päivän kiireiden jälkeen. Se on tapani ilmaista itseäni ja keinoni löytää uusia ajatuksia. Ennen kaikkea, se on suuren suuri rakkauteni.

Olen kirjoittanut aina, yhtä ja toista. Aiemmin enimmäkseen itselleni, mutta solahdettuani sosiaalisen median syövereihin, aloin kirjoittaa vähitellen yhä enemmän elämästämme ja ajatuksistani. Lukuisien kivojen kommenttien ja rohkaisujen innoittamana siirsin Facebookin postauksissa eläneet julkaisuni tähän blogiin keväällä 2013, ja jatkoin siitä kulkua eteenpäin.

Sen jälkeen en ole katunut hetkeäkään. Kaunein kiitokseni jokaiselle, joka on kannustanut minua tällä tiellä. Yhtä kaunis kiitos jokaiselle, joka on lukenut ja lukee blogiani. 

Tarina jatkuu! Jos haluat näiden blogipostausten lisäksi pysyä kuulolla myös siitä, mitä niiden välisenä aikana ehkä tapahtuu, käy tykkäämässä Elämää ja Ameriikkaa -blogin Facebook-sivusta: www.facebook.com/elamaajaameriikkaa. Twitterissä sirkutamme tunnuksella @lifeandamerica, ja Instagramista löytyy kuvia tunnuksen @elamaajaameriikkaa takaa.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen elamaajaameriikkaa(at)gmail.com.

Kiitos!
Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti